De missie

Cool Collective heeft maar één missie: de beste diensten aanbieden op het gebied van online marketing; transparant en no nonsense.

Meer concreet: we ontwerpen en bouwen geweldige websites volgens de nieuwste inzichten op het gebied van ontwerp, techniek en effectiviteit.

De succesformule

Aansprekend ontwerp

Het ontwerp van je nieuwe website wordt gemaakt door een van de Cool Collective ontwerpers. Het is zijn taak jouw boodschap te vertalen in een aansprekend ontwerp. Dit betekent dat al vanaf de ontwerpfase wordt gekeken naar slimme oplossingen om optimaal resultaat te halen met je website.

Elk ontwerp van een Cool Collective website voldoet daarom aan deze belangrijke voorwaarden:

  • het is een weerspiegeling van je bedrijf of product
  • het nodigt klanten uit je website te bezoeken
  • het bevat elementen die de conversie verhogen
  • het is geschikt voor smartphones en tablets
  • Flash-elementen worden beperkt om de vindbaarheid te garanderen
Lean ’n mean

Websites worden geschreven in code. Je browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, etc.) vertaalt deze code zodat je ziet wat de webdesigner heeft bedoeld. In feite is deze code dus een handleiding voor de browser. En net zoals elke handleiding geldt ook hier: hoe korter hoe beter. Een korte handleiding zonder overbodige poespas maakt je website namelijk sneller, wat prettig is voor bezoekers van je site. Bovendien hoeft Google minder moeite te doen om een korte handleiding te lezen. Een site wordt hierdoor beter ‘geïndexeerd’ en wordt beloond met hogere posities in de zoekresultaten.

Hoger in Google

Een website van het Cool Collective wordt altijd Google vriendelijk opgeleverd. De URL-structuur is zo ingericht dat paginatitels leidend zijn en je kan zelf eenvoudig de meta-titel en -omschrijving aanpassen. Maar soms is er meer nodig en wil je met je website naar een doel toewerken. Dit doel kan bijvoorbeeld zijn dat je op een reeks zoektermen hoog in Google komt of juist op een klein aantal. In dat geval is een aanvullend abonnement voor zoekmachine-optimalisatie aan te raden.